Θεσσαλονίκη: Η επιστροφή RYANAIR σε πτήσεις εσωτερικού από το «Μακεδονία»

Θεσσαλονίκη: Η επιστροφή RYANAIR σε πτήσεις εσωτερικού από το «Μακεδονία»

Η πανδημία έχει οδηγήσει σε συρρίκνωση των ταξιδιών εκτός Ελλάδας, καθώς κάθε χώρα έχει τη δική της στρατηγική ελέγχου του κορωνοϊού, με τα μέτρα να μεταβάλλονται διαρκώς, κάνοντας ουσιαστικά αδύνατο τον προγραμματισμό τόσο στα ταξίδια αναψυχής, όσο και στα επαγγελματικά, τα οποία και έχουν συρρικνωθεί.

Απόδειξη είναι και η «δειλή» επιστροφή της RYANAIR στις πτήσεις εσωτερικού από τη Θεσσαλονίκη, τις οποίες και είχε εγκαταλείψει σχεδόν εξ ολοκλήρου την περασμένη χρονιά, προ πανδημίας με εμβληματικότερη αλλαγή το «κόψιμο» του Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

Η Ryanair, λοιπόν, ανακοίνωσε νέες πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς το Ηράκλειο της Κρήτης με δύο δρομολόγια την εβδομάδα. Οι νέες πτήσεις θα ξεκινήσουν στις 18 Δεκεμβρίου 2020 με στόχο τις διακοπές των Χριστουγέννων.  

Όπως αναφέρει η γνωστή εταιρεία «Για να γιορτάσει, η Ryanair ξεκίνησε πωλήσεις θέσεων με διαθέσιμους ναύλους από μόλις 32,99 €, για ταξίδια από τις 18 Δεκεμβρίου έως τα τέλη Μαρτίου 2021, για τις οποίες πρέπει να γίνει κράτηση έως την Κυριακή (1 Νοεμβρίου) τα μεσάνυχτα, μόνο στον ιστότοπο της Ryanair.com».

Η πτήση θα συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι τον Μάρτιο του 2021, ενώ δεν προκαλούν εντύπωση οι τιμές για πτήσεις εξωτερικού που έχουν φτάσει να ξεκινούν από τα… 8 ευρώ όταν η προσφορά για το Ηράκλειο ξεκινά από τα 32 ευρώ!

Δείτε αναλυτικά τις πτήσεις εξωτερικού που λόγω της μικρής ζήτησης έχουν φτάσει στο ναδίρ.

ryan.jpg
ryan.jpg

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια