Κορωνοϊός: Η μαρτυρία ασθενή μετά από 12 μέρες σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη

Κορωνοϊός: Η μαρτυρία ασθενή μετά από 12 μέρες σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη

«Φόβος. Φόβος απροσδιόριστος», αναφέρει ο ίδιος ο ασθενής

Ασθενής που βρίσκεται εδώ και 12 ημέρες στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης και νοσηλεύεται για κορωνοϊό δημοσίευσε την εμπειρία του.

Η μαρτυρία είναι συγκλονιστική και περιγράφει τόσο το πως αισθάνεται ο ίδιος, όσο και τις συνθήκες που ισχύουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, σύμφωνα με την δική του εμπειρία. Μάλιστα, είναι και ένα δριμύ κατηγορώ για τους λεγόμενους «αρνητές» της πανδημίας.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρει:

"Δώδεκα μέρες στο Παπανικολάου και ακόμη δεν ξέρω πώς κόλλησα. Ήμουν τόσο τυπικός νόμιζα σε όλα, μάσκα, γάντια, αντισηπτικά, αποστάσεις. Και ξαφνικά πυρετός 40, το οξυγόνο να μειώνεται. Και φόβος. Φόβος απροσδιόριστος.  Όποιος ασκεί κακή κριτική σήμερα στο ΕΣΥ δεν ξέρει τι του γίνεται. Σε χρόνο ρεκόρ μίλησα με τον ΕΟΔΥ, βρέθηκα στο ΕΚΑΒ, στο Παπανικολάου γιατροί και νοσηλευτές είναι συνέχεια από πάνω μας, οι συνθήκες είναι εξαιρετικές, φροντίδα, καθαριότητα, φάρμακα, δεν έχω λόγια. Το σύστημα λειτουργεί εντυπωσιακά. Αισθάνεσαι ασφάλεια και προστασία αλλά και περηφάνια για το κράτος μας. Αλλά μην ακούτε εμένα, τι ξέρω εγώ, να δεις βαλτός θα είμαι, πανδημία δεν υπάρχει, όλα είναι συνομωσίες και 5G και καταπατώνται τα δικαιώματά μας και οι ελευθερίες μας (που τις έχουμε και όλοι πρόχειρες). Α και είναι και ώρα να αθροίσουμε ψηφαλάκια και να ζήσουνε διάφοροι ωραίοι τύποι το πεντάλεπτο της δημοσιότητάς τους.  Λυπάμαι για όλους εσάς που η ανεγκεφαλίτιδα ζώνη σας οδηγεί σε τέτοιες συμπεριφορές, συνεχίστε έτσι και στείλτε κι άλλους εδώ που είμαστε εμείς, τα πάτε περίφημα. Ενημερωτικά μόνο και πριν αρχίσετε την επανάσταση κατά του συστήματος ή μας αναπτύξετε την σωτήρια λύση που έχετε αλλά για κάποιο λόγο το ελληνικό κράτος δεν εφάρμοσε (μάλλον γιατί έχει μαζί σας προσωπικά από παλιά) έχω να σας πω έτσι για να γίνεται κουβέντα, ότι δεν υπάρχει πιο αδυσώπητη, πιο απόλυτη ισότητα από τον μακρύ,βραδινό ήχο των αναπνευστήρων στις κλινικές. Αλλά πάλι εγώ τι ξέρω, όλοι μας δεν γεννηθήκαμε σοφοί και μάγκες."

Ενώνουμε και εμείς τη φωνή μας με τα δεκάδες άτομα που ήδη έχουν ευχηθεί περαστικά στον κ. Γιάννη, από βάθους καρδίας καλή ανάρρωση. 

πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια