Πολύωρη διακοπή νερού σήμερα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης

Πολύωρη διακοπή νερού σήμερα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης

Μέχρι πότε αναμένεται να έχει αποκατασταθεί η υδροδότηση

Χωρίς νερό για χρονικό διάστημα 4 ωρών θα μείνει σήμερα, Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, περιοχή στη δυτική Θεσσαλονίκη, λόγω εργασιών που θα γίνουν από την ΕΥΑΘ για τη σύνδεση νέου αγωγού. Συγκεκριμένα, οι εργασίες έχει προγραμματιστεί να γίνουν στην περιοχή της Γαλήνης Ωραιοκάστρου, στη συμβολή των οδών Άλσους με Θεσσαλονίκης. Βάσει του προγραμματισμού οι εργασίες και η διακοπή θα ξεκινήσουν στις 09:00. Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η ΕΥΑΘ αναφέρει:

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 23/10/2020, από τις 9:00 π.μ έως 13:00 μ.μ θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού Φ200 στη συμβολή των οδών Άλσους με Θεσσαλονίκης, στην περιοχή Γαλήνης του Δήμου Ωραιοκάστρου. Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή Γαλήνη του Δήμου Ωραιοκάστρου. Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών.

πηγή: ΕΥΑΘ

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια