ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Απομακρύνει κόσμο από πλατεία η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Απομακρύνει κόσμο από πλατεία η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Για να μην δημιουργείται συγχρωτισμός – Εκτελούνται οι εξαγγελίες Χρυσοχοϊδη

«Θα είμαστε παρόντες σε κάθε πλατεία, σε κάθε περιοχή, σε κάθε αγορά προκειμένου να αντιμετωπίσουμε με ευθύνη και σε συνεργασία με τους πολίτες αυτό τον μεγάλο, επικίνδυνο εχθρό που έχει εμφανιστεί εδώ και λίγους μήνες στη ζωή μας», δήλωνε το πρωί της Τετάρτης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ύστερα από σύσκεψη που είχε με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου συζητήθηκαν τα επιχειρησιακά σχέδια κατά του κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη.

Μετά από λίγες ώρες αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν πράξη τα λόγια του, κάνοντας επιχείρηση στην πλατεία που βρίσκεται μπροστά από το ΕΚΘ, στο κέντρο της πόλης. Οι άνδρες της αστυνομίας ζήτησαν από τον συγκεντρωμένο κόσμο να αποχωρήσει από την πλατεία ώστε να μην δημιουργείται συγχρωτισμός, κάτι που έγινε δίχως να δημιουργηθούν εντάσεις καθώς λίγος ήταν ο κόσμος που βρίσκονταν εκεί.

Ο κόσμος αποχώρησε με τα πόδια, αδειάζοντας την πλατεία.

Σημειώνεται πως το απόγευμα της Τετάρτης η Θεσσαλονίκη πέρασε στο «Επίπεδο 3» και σήμερα Πέμπτη θα υπάρξει έκτακτη σύσκεψη παρουσία του Νίκου Χαρδαλιά στην Περιφέρεια.

Δείτε τις φωτογραφίες του TyposThes από την επέμβαση της ΕΛΑΣ στην πλατεία στο κέντρο.

astynomia-plateia-2.jpgastynomia-plateia-4.jpgastynomia-plateia-1.jpgπηγή: typosthes.gr
Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια