Χρυσοχοΐδης: Όσοι αγαπάνε τη Θεσσαλονίκη, φοράνε μάσκα (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Χρυσοχοΐδης: Όσοι αγαπάνε τη Θεσσαλονίκη, φοράνε μάσκα (ΦΩΤΟ + VIDEO)

«Η Θεσσαλονίκη έχει κερδίσει πολλούς εχθρούς», τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, για έκτακτη σύσκεψη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση όπου και συζητήθηκαν τα μέτρα της ΕΛΑΣ κατά του κορωνοϊού.

Με δραματικούς τόνους ο κ. Χρυσοχοϊδης, απευθύνθηκε στους Θεσσαλονικείς για τη μάχη που έχει να δώσει η πόλη ενάντια στον αόρατο εχθρό. Λέγοντας πως η Θεσσαλονίκη σήμερα δοκιμάζεται, ο κ. Χρυσοχοϊδης χαρακτήρισε τη μάσκα «τείχος» κατά του εχθρού και κάλεσε όλους τους πολίτες να φοράν παντού μάσκα. «Η Θεσσαλονίκη αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται. Η μάσκα υψώνει τείχη στον αόρατο εχθρό. Όσοι σέβονται τον εαυτό τους, όσοι νοιάζονται για τον συμπολίτη και τον συνάνθρωπό τους, όσοι αγαπάνε τη Θεσσαλονίκη, φοράνε μάσκα», είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε πως «Η Θεσσαλονίκη έχει σταματήσει πολλούς εχθρούς. Είναι βέβαιο ότι και τώρα μπορεί, με τις δράσεις της, την ευθύνη των πολιτών της, να αντιμετωπίσει κι αυτόν τον αόρατο εχθρό», ενώ εξύμνησε το ανθρώπινο δυναμικό της αστυνομίας που καθημερινά βρίσκεται στους δρόμους για να προασπίσει τη δημόσια υγεία. Όπως ανακοίνωσε, θα γίνονται έλεγχοι σε κάθε πλατεία, αγορά ή οποιουδήποτε αλλού υπάρχει συνωστισμός. «Θα είμαστε παρόντες σε κάθε πλατεία, σε κάθε περιοχή, σε κάθε αγορά προκειμένου να αντιμετωπίσουμε με ευθύνη και σε συνεργασία με τους πολίτες αυτό τον μεγάλο, επικίνδυνο εχθρό που έχει εμφανιστεί εδώ και λίγους μήνες στη ζωή μας», δήλωσε.

«Η Ελληνική Αστυνομία είναι παρούσα στην αντιμετώπιση του Covid. Κάνει χιλιάδες ελέγχους, διαπιστώνει επίσης χιλιάδες παραβάσεις. Δεν έχουμε καμιά διάθεση αντιδικίας με τους συμπολίτες μας αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχθούμε έστω τους λίγους ανεύθυνους και ασυνείδητους που δημιουργούν τεράστια προβλήματα παραβαίνοντας τις εντολές και τις οδηγίες των επιδημιολόγων και των λοιμωξιολόγων, οι οποίοι είναι οι αρμοδιότεροι όλων να δίνουν οδηγίες», ανέφερε.

Δείτε το βίντεο του TyposThes με τις δηλώσεις του κ. Χρυσοχοϊδη.

xrysoxoidis-3.jpg
xrysoxoidis-4.jpg

xrysoxoidis-1.jpg

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια