Κορωνοϊός: «Εστία» του ιού στη Θεσσαλονίκη – Φόβοι για το ΑΧΕΠΑ

Κορωνοϊός: «Εστία» του ιού στη Θεσσαλονίκη – Φόβοι για το ΑΧΕΠΑ

Νέος συναγερμός για κρούσματα κορωνοϊού έχει σημάνει στη Θεσσαλονίκη, με την ΠΟΕΔΗΝ να καταγγέλλει νέα «εστία» σε εργαζόμενους του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Σύμφωνα πάντα με την ΠΟΕΔΗΝ, βρέθηκαν πάνω από 10 κρούσματα χθες και σήμερα σε διοικητικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Όπως τονίζει η ΠΟΕΔΗΝ, η διασπορά στους εργαζόμενους του νοσοκομείου είναι ανυπολόγιστη και οι υγειονομικοί είναι πολύ ανήσυχοι και κάνουν ουρές για να υποβληθούν σε τεστ.

Υπενθυμίζεται ότι η τάση των κρουσμάτων του κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη είναι αυξητική, γεγονός που έχει ανησυχήσει αρμόδιες αρχές και ειδικούς, καθώς χθες το απόγευμα έγινε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα για τα επιδημιολογικά δεδομένα της πόλης.

Άλλωστε, σύμφωνα με τον κ. Ζέρβα σήμερα ή αύριο θα ληφθούν αποφάσεις για τη Θεσσαλονίκη, καθώς η πόλη «βαδίζει» προς το «πορτοκαλί» επίπεδο συναγερμού, κάτι που θα αλλάξει ελαφρώς τα μέτρα κατά του κορωνοϊού στην πόλη. Ωστόσο, οι ειδικοί δεν κρύβουν πως φοβούνται σοβαρή διασπορά του ιού και ζητούν άμεσα τήρηση των μέτρων από όλους ώστε να αποφύγει η Θεσσαλονίκη τα χειρότερα.

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια