Διακινητές μετέφεραν ανθρώπους μέσα σε πορτ μπαγκάζ

Διακινητές μετέφεραν ανθρώπους μέσα σε πορτ μπαγκάζ

Στη σύλληψη δύο ατόμων που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά ανθρώπων, προέβησαν οι αστυνομικοί του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για τον οδηγό και συνοδηγό ενός οχήματος, ηλικίας 27 και 21 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά – προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας και απείθεια, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός δεν διέθετε καν δίπλωμα οδήγησης.

Συγκεκριμένα χθες το απόγευμα, Σάββατο, αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των διοδίων της Ασπροβάλτας, ένα πολυτελές Ι.Χ. επιβατικό όχημα. Μάλιστα παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν προκειμένου να διαφύγουν ο οδηγός και ο συνοδηγός του οχήματος, συνελήφθησαν. 

Διαπιστώθηκε παράνομη μεταφορά ανθρώπων που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια, με δύο εξ’ αυτών να εντοπίζονται στον χώρο των αποσκευών του Ι.Χ.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια