Διαμαρτυρία ενάντια στην καύση απορριμμάτων σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Διαμαρτυρία ενάντια στην καύση απορριμμάτων σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Διαμαρτυρία ενάντια στην καύση απορριμμάτων θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 17 Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη. Η διαμαρτυρία ενάντια στην περιβαλλοντική καταστροφή είναι προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι, στο Άγαλμα του Βενιζέλου και σε αυτή καλούν οικολογικές οργανώσεις.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης και των γύρω περιοχών διεκδικούμε το δικαίωμά μας να αναπνεύσουμε! Στην πόλη μας έχουμε να αντιμετωπίσουμε την απόλυτη υποβάθμιση της ζωής μας από την καύση απορριμμάτων στην τσιμεντοβιομηχανία ΤΙΤΑΝ (και όποια άλλη ενεργοβόρα βιομηχανία), την κατασκευή των γιγαντιαίων Μονάδων Επεξεργασίας Απορριμμάτων (Μ.Ε.Α.) στον Αγ. Αντώνιο της Θέρμης και την Μαυροράχη του Λαγκαδά (δίπλα στον έτσι κι αλλιώς καταστροφικό για την περιοχή των λιμνών Κορώνειας-Βόλβης ΧΥΤΑ-χωματερή) αλλά και την καθημερινή αέρια ρύπανση από τα ΕΛ.ΠΕ. και την Elpedison στην περιοχή του Κορδελιού και της Δυτ. Θεσσαλονίκης“.

πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια