Διακοπή της ηλεκτροδότησης σήμερα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης

Διακοπή της ηλεκτροδότησης σήμερα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν σήμερα διαφορετικές περιοχές της Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, δε θα έχουν ρεύμα οι καταναλωτές στην περιοχή κοντά στο γήπεδο Αγ. Παύλου, (Περιφερειακό Δρόμο) και περιοχή Κέδρινου Λόφο (Κοντά στο Αντλιοστάσιο), στην περιοχή του Αγίου Παύλου, από τις 08:00 μέχρι τις 10:30.

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν κάτοικοι και επαγγελματίες στην περιοχή κοντά στην αερογέφυρα Σταυρούπολης κοντά στον ΑΒ Βασιλόπουλο στην οδό Λαγκαδά και τα κάθετα δρομάκια αυτήν, προς την έξοδο της πόλης. Η διακοπή θα ξεκινήσει στις 08:00 και θα λήξει στις 11:00.

Επίσης, χωρίς ρεύμα θα μείνει η περιοχή μεταξύ των δρόμων 28ης Οκτωβρίου, Πέραν, Κανάρη, Πλατήρα, Θησέως, Σουλίου, Πατρ. Ιωακείμ και Γρηγορίου ΟΥ Ε΄, στον δήμος Αμπελοκήπων- Μενεμένης. Η διακοπή θα ξεκινήσει στις 08:00 και θα ολοκληρωθεί στις 11:00.

Ακόμα, οι καταναλωτές στο Ασβεστοχώρι θα έρθουν αντιμέτωποι με το ίδιο πρόβλημα από τις 10:30 έως τις 14:00 και συγκεκριμένα στις οδούς: Ρόδων, Μεγ. Αλεξάνδρου, Εθν. Αντιστάσεως. Επίσης, η περιοχή κοντά στην Σοκολκατοποία (δρόμο προς Φιλίππειον).

Τέλος, χωρίς ρεύμα θα μείνει η περιοχή μεταξύ των δρόμων Ευριπίδου, Ολυμπιάδος, Θησέως, Μπουμπουλίνας, Παπαδοπούλου Αλεξάνδρας, Μεσολογγίου, Ελευθερία και Βάρναλη, στον δήμο Αμπελοκήπων- Μενεμένης.

Η διακοπή θα ξεκινήσει στις 11:30 και θα ολοκληρωθείς στις 14:00.

πηγή: ΔΕΔΔΗΕ

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια