ΕΚΤΑΚΤΟ – Δίκη Χρυσή Αυγή: 13 χρόνια σε Μιχαλολιάκο και «διευθυντήριο»

ΕΚΤΑΚΤΟ – Δίκη Χρυσή Αυγή: 13 χρόνια σε Μιχαλολιάκο και «διευθυντήριο»

Το δικαστήριο ανακοινώνει την απόφαση για τις ποινές που θα επιβάλει στους καταδικασθέντες για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Μετά την χθεσινή εισήγηση της Εισαγγελέως και τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης το δικαστήριο έκανε διάσκεψη και αξιολόγησε κάθε πρόσωπο ώστε σήμερα να ανακοινώσει ποια θα είναι η τιμωρία που κρίνει ότι πρέπει να επιβληθεί για τα εγκλήματα που καταλογίζονται στους 57 ενόχους - με τους 7 για πλημμελήματα - της υπόθεσης.

Το δικαστήριο αποφάσισε:

O Γιώργος Ρουπακιάς καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για την ανθρωποκτονιά του Παύλου Φύσσα. Κάθειρξη 10 ετών για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Κάθειρξη 13 ετών στο διευθυντήριο της Χρυσής Αυγής: 

Νίκος Μιχαλολιάκος

Ηλίας Κασιδιάρης,

Γιάννης Λαγός,

Ηλίας Παναγιώταρος,

Χρήστος Παππάς,

Γιώργος Γερμενής

«Η αστυνομία είναι πανέτοιμη για τις άμεσες συλλήψεις στελεχών της Χρυσής Αυγής», τονίζουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πηγές της ΕΛΑΣ

«Μόλις ενημερωθούμε αρμοδίως για τα στελέχη της Χρυσής Αυγής που θα πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ θα προχωρήσουν στην άμεση σύλληψή τους. Η αστυνομία είναι πανέτοιμη και γνωρίζει πού είναι ο καθένας», τόνισαν, πριν από λίγο, στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές, ενόψει της ανακοίνωσης των ποινών που θα επιβληθούν στους καταδικασθέντες για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Σημειώνεται, ότι αστυνομικοί παρακολουθούν διακριτικά, εδώ και πολλές ημέρες, στελέχη της Χρυσής Αυγής και γνωρίζουν πολύ καλά όλες τις κινήσεις τους.

Περισσότερα σε λίγο.

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια