Χειροπέδες σε διακινητές παράτυπων μεταναστών στη Θεσσαλονίκη

Χειροπέδες σε διακινητές παράτυπων μεταναστών στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη δύο άτομα για παράνομες μεταφορές αλλοδαπών σε ισάριθμες υποθέσεις.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, εντόπισαν και ακινητοποίησαν  απογευματινές ώρες χθες (13-10-2020) στην εσωτερική περιφερειακή - ύψος της αερογέφυρας Σταυρούπολης Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Κατά τον έλεγχο συνελήφθη 43χρονος αλλοδαπός, ο οποίος όπως προέκυψε μετέφερε παράνομα με το εν λόγω όχημα, τέσσερις αλλοδαπούς που στερούνταν εγγράφων νόμιμης διαμονής στη χώρα.

Προανάκριση ενεργείται από Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου.

Παράλληλα αστυνομικοί του Α.Τ. Λαγκαδά, απογευματινές ώρες χθες (13-10-2020) στην Εγνατία Οδό – ύψος αερογέφυρας Δερβενίου, συνέλαβαν 23χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κινούμενος με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και προκειμένου να αποφύγει επικείμενο έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα, πλην όμως ακινητοποιήθηκε. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά τεσσάρων (4) αλλοδαπών, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα, ενώ  ο συλληφθείς στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.  
Προανάκριση ενεργείται από Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

  πηγή: thessnews.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια