Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις κλοπών στην Θεσσαλονίκη

Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις κλοπών στην Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών, που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης στην Θεσσαλονίκη, για την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, κατά το τελευταίο 24ωρο, μεταξύ άλλων, σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος δύο ατόμων για περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας στην Θεσσαλονίκη εξιχνίασαν επτά περιπτώσεις κλοπών που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, σε διάφορες περιοχές του Νομού.

Συγκεκριμένα, σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος:
– 39χρονου αλλοδαπού, ο οποίος κατά το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου 2018 – Μαρτίου 2019, διέρρηξε τέσσερις οικίες στις περιοχές κέντρου πόλης και Χαριλάου – Αναλήψεως, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσε χρηματικά ποσά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα των ενοίκων και

– 28χρονου ημεδαπού, καθώς τον Απρίλιο του 2013, προέβη σε κλοπή οχήματος, πινακίδων κυκλοφορίας και σε διάρρηξη κοσμηματοπωλείου. Στην τελευταία περίπτωση, ενεργώντας από κοινού με άγνωστους, μέχρι στιγμής, συνεργούς του, προσέγγισαν το κατάστημα με το προαναφερόμενο κλεμμένο αυτοκίνητο και όχημα στο οποίο τοποθέτησαν τις κλεμμένες πινακίδες και αφού παραβίασαν τα στόρια με χρήση ιμάντων, εισήλθαν στο εσωτερικό της επιχείρησης απ’ όπου αφαίρεσαν κοσμήματα.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

πηγή: thes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια