Θεσσαλονίκη: «Εκστρατεία» για τις παράνομες πινακίδες στην Καλαμαριά

Θεσσαλονίκη: «Εκστρατεία» για τις παράνομες πινακίδες στην Καλαμαριά

Για την απομάκρυνσή τους προειδοποιεί ο δήμος

«Εκστρατεία» για την ενημέρωση και προειδοποίηση για την απομάκρυνση παράνομων διαφημιστικών πινακίδων ξεκίνησε ο δήμος Καλαμαριάς, καλώντας όσους πολίτες ή καταστηματάρχες παρανομούν να συμμορφωθούν με τη νομοθεσία. Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή του ο δήμος Καλαμαριάς αναφέρει:

Ο δήμος Καλαμαριάς στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει το μείζον θέμα των παράνομων υπαίθριων διαφημίσεων, πινακίδων και επιγραφών στην Καλαμαριά, ξεκίνησε εκστρατεία ενημέρωσης και προειδοποίησης σε όλους τους καταστηματάρχες και φυσικά πρόσωπα, με στόχο την απομάκρυνση όσων έχουν τοποθετηθεί αυθαίρετα και παραμένουν παρανόμως.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η ασφάλεια των διερχομένων, η αισθητική αναβάθμιση και η αποκατάσταση της γενικότερης εικόνας της Καλαμαριάς.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η παράνομη τοποθέτηση πινακίδων και επιγραφών προκαλεί σοβαρό πρόβλημα, καθώς πέρα από την περιβαλλοντική ρύπανση, έχει επίπτωση και στην ασφάλεια των πολιτών.

Για το λόγο αυτό οι καταστηματάρχες και οι πολίτες που παρανομούν θα πρέπει να συμμορφωθούν με την ισχύουσα νομοθεσία, προκειμένου να αποφύγουν τις συνέπειες, μέσω της επιβολής όλων των νόμιμων διοικητικών κυρώσεων, που προβλέπονται από το νόμο.

πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια