Δύο διαμαρτυρίες σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Δύο διαμαρτυρίες σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Η Κίνηση Πολιτών Θεσσαλονίκης για την Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς διοργανώνει σήμερα Κυριακή 11 Οκτωβρίου, στο παραλιακό μέτωπο (Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου), στις 17:30, συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον «τεμαχισμό και την απόσπαση των αρχαιοτήτων του Σταθμού Βενιζέλου».

Με το σύνθημα “Αμετακίνητοι στις θέσεις μας – Αμετακίνητα τα αρχαία στη θέση τους” και εν όψει της συνεδρίασης του Συμβουλίου της Επικρατείας που θα καθορίσει την εξέλιξη της υπόθεσης, η Κίνηση Πολιτών καλεί τους πολίτες της Θεσσαλονίκης να συμμετάσχουν μαζικά και να εκφράσουν δυναμικά την αντίθεσή τους στην «Κυβέρνηση, τη Δημοτική Αρχή και σε όσους μεθοδεύουν την καταστροφή της πολιτιστικής κληρονομιάς της πόλης, επιβαρύνουν οικονομικά τον ελληνικό λαό λόγω υπέρογκων αποζημιώσεων σε εργολάβους και τελικά καθυστερούν τη λειτουργία του Μετρό».

Επίσης, στις 18:30 στην πλατεία Αριστοτέλους κύπριοι φοιτητές θα διαμαρτυρηθούν ενάντια στο άνοιγμα του παραλιακού μετώπου των Βαρωσίων και των πρακτικών του Ερντογάν.

πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια