Η αγορά ενός ιστότοπου για τη Θεσσαλονίκη αποτελεί επένδυση για ένα επιτυχημένο μέλλον.

Η αγορά του ιστότοπου για τη Θεσσαλονίκη είναι μια κερδοφόρα επένδυση για ένα επιτυχημένο μέλλον

Σήμερα τα ψηφιακά μέσα μαζικής ενημέρωσης αποτελούν πλέον τα πιο ελκυστικά πεδία για επένδυση. Γιατί; Η γρήγορη απόσβεση, η οικονομική ανεξαρτησία, οι άνετες συνθήκες εργασίας, το υψηλό εισόδημα είναι μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα αυτού του κλάδου.

Για πολλά χρόνια, η εταιρεία CitySites είναι ηγέτης στη δημιουργία πυλών των αστικών ΜΜΕ σε περισσότερες από 13 χώρες του κόσμου. Έχουμε μια ομάδα επαγγελματιών που δουλεύουν με συνεργάτες με τους πιο ευνοϊκούς όρους. Οι ιστοτόποί μας κατέχουν ηγετικές θέσεις στη βαθμολόγηση των ΜΜΕ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι ιστότοποι  παρουσιάζουν πάντα μόνο φρέσκες και έγκυρες πληροφορίες που αφορούν τη ζωή των κατοίκων της πόλης.

Τι περιέχει ο ιστότοπος;

Ο ιστότοπος για τη Θεσσαλονίκη είναι μέρος του διεθνούς δικτύου ιστοτόπων της εταιρείας CitySites . Η επιχείρηση έχει καθιερωθεί καλά στην αγορά των ΜΜΕ. Ο ιστότοπος περιλαμβάνει πολλές ενότητες που θα είναι χρήσιμες για πολλούς κατοίκους της πόλης:

  • Στην ενότητα "Ειδήσεις", οι ανταποκριτές  του ιστότοπου είναι από τους πρώτους που δημοσιεύουν τα πιο έγκυρα γεγονότα στην πόλη.      

  • Ο "Κατάλογος" συγκέντρωσε περισσότερες από 10 χιλιάδες επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους. Στον ιστότοπο θα βρείτε κάθε εταιρεία με μια σαφή και περιεκτική περιγραφή, τις κύριες δραστηριότητές της, ταστοιχεία επικοινωνίας. Οι πληροφορίες που περιέχονται στον οδηγό θα είναι χρήσιμες όχι μόνο για επιχειρηματίες, αλλά και για απλούς κατοίκους της πόλης.      

  •  Η ενότητα "Αφίσα" θα σας βοηθήσει να επιλέξετε εκδηλώσεις και ψυχαγωγία που ικανοποιούν διάφορες επιθυμίες: από εκθέσεις τέχνης έως ποδοσφαιρικούς αγώνες. Χάρη σε αυτήν την ενότητα, μπορείτε να προγραμματίσετε μια συνάντηση, ένα συναρπαστικό πάρτι με τους φίλους σας.      

  • Στην ενότητα "Αναψυχή" μπορείτε εύκολα να βρείτε ψυχαγωγία για κάθε γούστο, είτε πρόκειται για δείπνο σε ένα φιλόξενο εστιατόριο ή για αθλητικό χορό. Η βαθμολόγηση και τα σχόλια θα σας επιτρέψουν να επιλέξετε το σωστό μέρος για διασκέδαση και χαλάρωση.      

καθώς και άλλες ενότητες: πληροφορίες, καιρός, χάρτης της πόλης.

Οφέλη από την αγορά του ιστότοπου

Ο ιστότοπος της Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε στις 17 Μαρτίου 2019. Για λίγο περισσότερο, από ένα χρόνο λειτουργείας, ο ιστότοπος κατάφερε να συγκεντρώσει υψηλή μηνιαία επισκεψιμότητα, καθώς και να οργανώσει μια δημοφιλή κοινότητα στο Facebook . Ο αριθμός των επισκεπτών ανά μήνα στον ιστότοπο είναι πάνω από 70.000.

 Η αγορά ενός ιστότοπου για τη Θεσσαλονίκη αποτελεί επένδυση για ένα επιτυχημένο μέλλον., φωτογραφία-1

Οι κύριες πηγές επισκεψιμότητας στον ιστότοπο είναι:

  •  Κοινωνικά δίκτυα (social networks) - 92%.      

  •  Δίκτυα αναζήτησης - 4%.      

και άλλες

 Η αγορά ενός ιστότοπου για τη Θεσσαλονίκη αποτελεί επένδυση για ένα επιτυχημένο μέλλον., φωτογραφία-2

Οι ακόλουθοι της ομάδας στο Facebook – είναι πάνω από 64 000.

 Η αγορά ενός ιστότοπου για τη Θεσσαλονίκη αποτελεί επένδυση για ένα επιτυχημένο μέλλον., φωτογραφία-3

Τα κύρια πλεονεκτήματα της αγοράς του ιστότοπου www.thessmou.gr :

  • δημοφιλής μάρκα – η εταιρεία CitySites διεξάγει επιτυχημένες ενημερωτικές δραστηριότητες σε περισσότερες από 13 χώρες για πολλά χρόνια.

  • γρήγορη απόσβεση.

  • δεν χρειάζεται να αναπτύξετε το δικό σας προϊόν από το μηδέν.

  • η αγορά του έτοιμου ΜΜΕ θα είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους εκτιμούν το χρόνο τους.

Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έσοδα από τον ιστότοπό σας;

Η δημιουργία εσόδων από ιστότοπο πραγματοποιείται μέσω των διαφημίσεων. Οι πληροφορίες παρουσιάζονται σε διάφορες μορφές: Διαφήμιση banner, τοποθέτηση στον κατάλογο επιχειρήσεων, διαφημιστικά άρθρα, ειδικά πρότζεκτ, διαφήμιση σε κοινωνικά δίκτυα κ.λπ.

Τα φετινά γεγονότα με την πανδημία έχουν δείξει ότι η μετάβαση των δραστηριοτήτων μας στο διαδίκτυο θα είναι μια μακροπρόθεσμη τάση. Για αυτόν τον λόγο, σας προτείνουμε να αγοράσετε ένα έτοιμο ισχυρό εργαλείο για να κερδίσετε χρήματα. Δεν χρειάζεται να έχετε ειδικές γνώσεις και δεξιότητες για να είστε επιτυχημένοι. Οι υπάλληλοι της εταιρείας CitySites ξέρουν πώς από μια μικρή επιχείρηση να φτάσουν σε παγκόσμιο επίπεδο. Θέλετε να το διαπιστώσετε μόνοι σας; Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε μαζί σας σε μόνιμη βάση.

Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις σχετικά με τη συνεργασία, ο μάναντζέρ μας θα σας παρέχει επαγγελματικές συμβουλές. Επαφές για επικοινωνία: +30 698 7553722, [email protected]

πώληση ιστότοπου Thessmou.gr
Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια