Θεσσαλονίκη: Διακοπή ρεύματος σήμερα το πρωί

Θεσσαλονίκη: Διακοπή ρεύματος σήμερα το πρωί

Διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί σήμερα σε περιοχές τεσσάρων δήμων στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 8:00 έως τις 11:00 θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή μεταξύ των δρόμων Ελάτης, Δημοκρατίας, Τρίτση. Γοργία, Φιλύρων, Ελευθερίας, Λευκής, Αγ. Κωνσταντίνου και Καλλιπάτειρας.

Ακόμα, χωρίς ρεύμα θα μείνουν από τις 8:00 έως τις 11:30 καταναλωτές στην Πολίχνη που βρίσκονται στην περιοχή του τέρματος των λεωφορείων επί της Αγν. Στρατιώτου στον κυκλικό κόμβο.

Από τις 8:00 μέχρι τις 14:30 δεν θα έχουν ρεύμα στον δήμο Χαλκηδόνος στην περιοχή νότια των Κουφαλίων οι Σπυρόγλου, τα σούπερ μάρκετ Μασούτης και Lidl και τα αρδευτικά Τσούκιδη, Δραγούμη.

Διακοπή ρεύματος θα σημειωθεί από τις 10:30 έως της 14:00 στο Ασβεστοχώρι του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και περιλαμβάνει τις οδούς Ρόδων, Μεγ. Αλεξάνδρου, Εθνικής Αντιστάσεως και την περιοχή κοντά στην Σοκολατοποιία (δρόμο προς Φιλίππειον).

Στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου θα μείνουν χωρίς ρεύμα από τις 11:00 μέχρι τις 13:00 οι καταναλωτές στην περιοχή μεταξύ των δρόμων Ευρυπίδου, Σόλωνος, Φειδίου, Αριστοφάνους, Λυκαβηττού, Α’ και Γ’ πάροδος Λυκαβηττού, Πάροδος Λυκούργου και ΤΙΜ ΕΛΛΑΣ.

Τέλος, από τις 11:30 έως τις 15:00 θα σημειωθεί διακοπή στην είσοδο του Ασβεστοχωρίου στην περιοχή του νηπιαγωγείου Θεία Λένα και τις οδούς 28ης Οκτωβρίου, Δ. Χορν. Καρ. Κουν., Ελ. Λαμπέτη κτλ.

πηγή:ΔΕΗ

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια