Θεσσαλονίκη: Έκτακτες διακοπές ΕΥΑΘ – Χωρίς νερό 4 περιοχές

Θεσσαλονίκη: Έκτακτες διακοπές ΕΥΑΘ – Χωρίς νερό 4 περιοχές

Μέχρι πότε αναμένεται να έχει αποκατασταθεί η υδροδότηση σε κάθε περίπτωση

Χωρίς νερό έχουν μείνει αυτή την ώρα εκτάκτως 4 περιοχές στη Θεσσαλονίκη, καθώς έχουν προκύψει προβλήματα στο δίκτυο υδροδότησης της πόλης από την ΕΥΑΘ. Αναλυτικά:

Διακοπή υπάρχει στο Πανόραμα, λόγω προβλήματος επί της οδού Παχατουρίδου 19, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω προβλήματος στις οδούς Κασσάνδρου, Αισχύλου και Αγίας Σοφίας, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:30.

Διακοπή υπάρχει και στον Εύοσμο, λόγω προβλήματος επί της οδού Καραολή και Δημητρίου 95, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:00.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στη Νεάπολη, λόγω προβλήματος στις οδούς Ζακκα και Μαδύτου, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.

πηγή: ΕΥΑΘ

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια