Επιχείρηση καθαρισμού στον Κελλάριο Όρμο στη Θεσσαλονίκη (φωτο)

Επιχείρηση καθαρισμού στον Κελλάριο Όρμο στη Θεσσαλονίκη (φωτο)

Επιχείρηση καθαρισμού στον Κελλάριο Όρμο πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης συνεργεία του δήμου Θεσσαλονίκης.

Εργαζόμενοι του δήμου μάζεψαν σκουπίδια από το σημείο, ενώ έκοψαν χόρτα και δέντρα στην περιοχή, προκειμένου να καθαριστεί.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης επιχειρεί να δώσει νέα όψη στη μέχρι πρότινος παραμελημένη περιοχή του Κελλάριου Όρμου στην ανατολική προκυμαία του Θερμαϊκού.

«Με τον καθαρισμό στον Κελλάριο Όρμο ικανοποιείται ένα αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής», ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Νίκος Ζεϊμπέκης, υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης είχε δεχθεί καταγγελίες περιοίκων για την άσχημη εικόνα που παρουσίαζε η περιοχή αυτή. «Πιστεύω ότι με την παρέμβασή μας θα δώσουμε μια νέα πνοή στον Κελλάριο Όρμο και ίσως κι ένα κίνητρο και στην πολιτεία να δει αυτό το όμορφο τοπίο με μεγαλύτερη προσοχή», σημείωσε ο κ. Ζεϊμπέκης.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Σωκράτης Δημητριάδης επεσήμανε ότι με συντονισμένες κινήσεις των υπηρεσιών της καθαριότητας και του πρασίνου ο Κελλάριος Όρμος, που μάλιστα είναι και κηρυγμένος ενάλιος αρχαιολογικός χώρος, θα καταστεί ένας ελκυστικός προορισμός. Παράλληλα με τον καθαρισμό της περιοχής, όπως εξήγησε ο κ. Δημητριάδης, γίνονται και κλαδεύσεις αλλά και συνολικότερες παρεμβάσεις για την περιποίηση του πρασίνου, ώστε να υπάρξει συνολική αναβάθμιση του χώρου.

Σημειώνεται και αύριο πραγματοποιεί εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού αυτής της μοναδικής φυσικής ακτής.

Δείτε φωτογραφίες από το Intime:

Επιχείρηση καθαρισμού στον Κελλάριο Όρμο στη Θεσσαλονίκη (φωτο), φωτογραφία-1
Επιχείρηση καθαρισμού στον Κελλάριο Όρμο στη Θεσσαλονίκη (φωτο), φωτογραφία-2
Επιχείρηση καθαρισμού στον Κελλάριο Όρμο στη Θεσσαλονίκη (φωτο), φωτογραφία-3
Επιχείρηση καθαρισμού στον Κελλάριο Όρμο στη Θεσσαλονίκη (φωτο), φωτογραφία-4

Πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια