Κορωνοϊός: Κλειστά 138 σχολεία – Τα 3 στη Θεσσαλονίκη

Κορωνοϊός: Κλειστά 138 σχολεία – Τα 3 στη Θεσσαλονίκη

Αναλυτικά όλη η λίστα που αναρτήθηκε από το υπουργείο Παιδείας

Κλειστές είναι και σήμερα συνολικά 138 σχολικές μονάδες και τμήματα σχολείων σε όλη την Ελλάδα, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού. Τα τρία από αυτά τα σχολεία βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για το 1ο Πρότυπο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, το 5ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης, καθώς και το 28ο Νηπιαγωγείο Ευόσμου.

Η λίστα του υπουργείου Παιδείας ανανεώνεται συνεχώς, ενώ τα σχολεία που ανέστειλαν τη λειτουργία τους χθες (5 Οκτωβρίου) θα παραμείνουν κλειστά μέχρι και τις 20 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται πως βάσει πρωτοκόλλου προβλέπεται η αναστολή λειτουργίας τμημάτων για 14 ημέρες σε περίπτωση επιβεβαιωμένου κρούσματος μαθητή ή εκπαιδευτικού που ανήκει στο τμήμα. Για την αναστολή λειτουργίας συνολικά της σχολικής μονάδας απαιτούνται τουλάχιστον 3 μη σχετιζόμενα μεταξύ τους κρούσματα, ενώ σε περίπτωση κρούσματος σε εκπαιδευτικού που διδάσκει σε περισσότερα από ένα τμήμα, γίνεται εκτίμηση κινδύνου βάσει της ιχνηλάτησης των στενών επαφών του κρούσματος.

Αναλυτικά η λίστα του υπουργείου Παιδείας έχει ως εξής:

kleista_sxoleia_1.jpgkleista_sxoleia_2.jpgkleista_sxoleia_3.jpgkleista_sxoleia_4.jpgkleista_sxoleia_5.jpgkleista_sxoleia_6.jpgkleista_sxoleia_7.jpgkleista_sxoleia_8.jpgkleista_sxoleia_9.jpg

 πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια