Τεστ για κορονοϊό στη Θεσσαλονίκη – Πως θα γίνεται η διαδικασία (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Τεστ για κορονοϊό στη Θεσσαλονίκη – Πως θα γίνεται η διαδικασία (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Στη βίλα Πετρίδη κοντά στα δικαστήρια και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στη ΔΕΘ θα μπορούν από εδώ και πέρα να κάνουν δωρεάν τεστ κορονοϊού από εδώ και πέρα οι κάτοικοι στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, σήμερα σε ειδική εκδήλωση στη βίλα Πετρίδη στη Θεσσαλονίκη, ο δήμαρχος της πόλης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας εγκαινίασαν το νέο ιατρείο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Επίσης, το παρών έδωσε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής πολιτικής Χάρης Αηδονόπουλος, εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας δήμου Θεσσαλονίκης Βασίλης Μωυσίδης.

Στη βίλα Πετρίδη, ιδιοκτησίας του δήμου Θεσσαλονίκης δημιουργήθηκε ειδικός χώρος που θα φιλοξενήσει το ιατρείο.

“Σε μία δύσκολη περίοδο για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα είναι πολύ σημαντικές αυτές οι πρωτοβουλίες που εγκαινιάζουμε σήμερα με τον κ. Ζέρβα. Εγκαινιάζουμε δύο ιατρεία για τεστ κορονοϊού. Στόχος μας είναι η αποσυμφόρηση των νοσοκομείων. Το θέμα είναι και οι πολίτες να τηρούν τα μέτρα.”, τόνισε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας σχολίασε:  “Πιστεύω ότι η καλή συνεργασία με τον κ. Αρκουμανέα παίζει σημαντικό ρόλο στο ότι η Θεσσαλονίκη τα πάει καλά τόσο στο πρώτο κύμα της πανδημίας όσο και τώρα. Εξαιρετικά σημαντική η συμβολή του ΕΟΔΥ στη δημιουργία αυτού του κέντρου”.

Μάλιστα, ο κ. Ζερβας δώρισε μάσκα προστασίας για τον κορονοϊό με σήμα της Θεσσαλονίκης στον Παναγιώτη Αρκουμανέα.

Τεστ μόνο με τηλεφωνικό ραντεβού

Στη βίλα Πετρίδη και μέσα στη ΔΕΘ θα πραγματοποιούνται δωρεάν τεστ για τους πολίτες και όχι μόνο της Θεσσαλονίκης. Ωστόσο ο ασθενής θα πρέπει να έχει το απαραίτητο παραπεμπτικό από το γιατρό να μπορέσει να υποβληθεί σε τεστ κορονοϊού. Επίσης αρχικά θα πρέπει να κλείσει ραντεβού τηλεφωνικά. Το τηλέφωνο για να κλείσετε ραντεβού είναι το 2310553992.

Τεστ για κορονοϊό στη Θεσσαλονίκη – Πως θα γίνεται η διαδικασία (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ), φωτογραφία-1
Τεστ για κορονοϊό στη Θεσσαλονίκη – Πως θα γίνεται η διαδικασία (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ), φωτογραφία-2

Πηγή: thes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια