Φοιτητικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για τα μέτρα στα πανεπιστήμια εξαιτίας του κοροναϊού

Φοιτητικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για τα μέτρα στα πανεπιστήμια εξαιτίας του κοροναϊού
Φοιτητικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για τα μέτρα στα πανεπιστήμια εξαιτίας του κοροναϊού, φωτογραφία-1

Συλλαλητήριο πραγματοποιούν αυτήν την ώρα Φοιτητικοί Σύλλογοι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αντιδρώντας στην, όπως υποστηρίζουν, απουσία μέτρων που θα οδηγήσει με ασφάλεια της επιστροφή τους στα αμφιθέατρα για το χειμερινό εξάμηνο.

“Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το άνοιγμα των πανεπιστημίων και την έναρξη των μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου και δεν έχει ληφθεί απολύτως κανένα μέτρο για να μπορέσουν οι φοιτητές να επιστρέψουν με ασφάλεια στα αμφιθέατρα. Ειδικά τώρα, υπό συνθήκες πανδημίας, πρέπει άμεσα να δοθεί έκτακτο κονδύλι να εξασφαλιστούν τακτικές απολυμάνσεις, να προσληφθεί μόνιμο καθηγητικό προσωπικό, προσωπικό για την καθαριότητα και διάφοροι χώροι να διαμορφωθούν κατάλληλα για τις διαλέξεις, για να μπορέσουν τα τμήματα να σπάσουν σε μικρότερα” αναφέρουν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση τους.

Του συλλαλητηρίου θα ακολουθήσει πορεία σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Θεσσαλονίκης.  

Φοιτητικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για τα μέτρα στα πανεπιστήμια εξαιτίας του κοροναϊού, φωτογραφία-2
Φοιτητικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για τα μέτρα στα πανεπιστήμια εξαιτίας του κοροναϊού, φωτογραφία-3 Φοιτητικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για τα μέτρα στα πανεπιστήμια εξαιτίας του κοροναϊού, φωτογραφία-4

Εικόνες: Δήμητρα Λιόγκα

πηγή: parallaximag.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια