Κορονοϊός – Σαρηγιάννης: “Τα κρούσματα ημερησίως μπορούν να φτάσουν στις 2.000”

Κορονοϊός – Σαρηγιάννης: “Τα κρούσματα ημερησίως μπορούν να φτάσουν στις 2.000”

Κορονοϊός: Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ Δημήτρης Σαρηγιάννης τονίζοντας ξανά την επικινδυνότητα να ξεφύγει ο αριθμός των ημερήσιων κρουσμάτων και σημειώνοντας πως θα πρέπει να γίνει καθολική χρήση της μάσκας.

Κορονοϊός: Συγκεκριμένα ο κ. Σαρηγιάννης είπε πως «σύμφωνα με τους μέχρι σήμερα υπολογισμούς και με τα μέτρα που ισχύουν σήμερα, ο αριθμός θα κυμαίνεται στα 300+ κάθε μέρα μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου».

«Προς το τέλος του Νοεμβρίου θα ανεβούμε στα 400+, ενώ στο τέλος του Δεκεμβρίου στα 600+ μέσο όρο κάθε μέρα» είπε ακόμη ο καθηγητής του ΑΠΘ, ενω επεσήμανε πως αν υπάρχει συνδυασμός του Covid19, του ιού της γρίπης και του Η1Ν1 τα κρούσματα ημερησίως μπορούν να φτάσουν στις 2.000 κάθε ημέρα.

«Το θέμα είναι το είδος των μέτρων που λαμβάνουμε και το αν τα τηρούμε» πρόσθεσε ο ίδιος, τονίζοντας πως το πιο αποτελεσματικό και λιγότερο επώδυνο είναι η καθολική χρήση της μάσκας σε όλους τους χώρους.

Πηγή: thes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια