Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα πρέπει να πηγαίνει κάθε εβδομάδα στο νοσοκομείο

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα πρέπει να πηγαίνει κάθε εβδομάδα στο νοσοκομείο

Νέα τροπή στην υπόθεση με την επίθεση με το βιτριόλι κατά της 35χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα.

Ισχυρό στοιχείο που συνδέει την 35χρoνη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας τον περασμένο Μάιο εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές.

Στην καπαρντίνα της 35χρονης κατηγορούμενης, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν ίχνη από βιτριόλι. Πρόκειται για το πανωφόρι που φέρεται να φορούσε την ημέρα της επίθεσης και έχει καταγραφεί στα βίντεο όπου απεικονίζεται να αποχωρεί από την Καλλιθέα.

«Απλά είναι ένα επιπλέον στοιχείο για τη δικογραφία. Έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για την συγκεκριμένη κατηγορούμενη η οποία έκανε την πράξη» σημείωσε ο δικηγόρος της άτυχης Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας.

Η καπαρντίνα εντοπίστηκε στο σπίτι της κατηγορούμενης και κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς.

«Υπάρχουν φωτογραφίες, βίντεο, τα τηλέφωνα τα οποία πήρε. Πάρα πολλά στοιχεία από τα οποία προκύπτει ότι η συγκεκριμένη έκανε αυτήν την πράξη» συμπλήρωσε ο κ. Λύτρας μιλώντας στο MEGA.

«Δεν είναι σε θέση ακόμα να έχει όλη την πληροφόρηση που χρειάζεται. Αυτή τη στιγμή προέχει η υγεία της και να επουλωθούν τα τραύματα της. Θα επισκέπτεται το νοσοκομείο κάθε εβδομάδα. Η ψυχολογική της κατάσταση, παραμένοντας τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο και με τόσο εκτεταμένα τραύματα, δεν μπορεί να είναι καλή» πρόσθεσε ο δικηγόρος της Ιωάννας.

Προς το παρόν, η πλευρά της 35χρoνης τηρεί σιγή ισχύος.

πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια