Κανένα κρούσμα κορωνοϊού στους εργαζόμενους του Μετρό Θεσσαλονίκης

Κανένα κρούσμα κορωνοϊού στους εργαζόμενους του Μετρό Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχει κρούσμα κορωνοϊού στους εργαζόμενους στα εργοτάξια του Μετρό Θεσσαλονίκης, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, τα αποτελέσματα των σχετικών εξετάσεων, στις οποίες υπεβλήθησαν, ήταν όλα αρνητικά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πεντακόσιοι εργαζόμενοι της αναδοχής Κοινοπραξίας πραγματοποίησαν το τεστ ανίχνευσης του ιού και βρέθηκαν αρνητικοί.

Όπως έγινε γνωστό, τεστ κορωνοϊού πραγματοποιούν σήμερα και οι υπάλληλοι της «Αττικό Μέτρο», ενώ την ίδια διαδικασία θα ακολουθήσουν και όλοι οι εργαζόμενοι που επιστρέψουν από τις καλοκαιρινές άδειές τους.

Η διοίκηση της «Αττικό Μετρό» εξέφρασε την ικανοποίησή της τονίζοντας πως, το αυστηρό πρωτόκολλο με μέτρα προστασίας απέναντι στο ιό covid-19,τα οποία ελήφθησαν από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκαν κρούσματα στη χώρα μας, απέδωσε, χωρίς να χρειαστεί να μειωθούν οι ρυθμοί των εργασιών κατασκευής του Μετρό Θεσσαλονίκης αλλά ούτε και να διακοπούν οι εργασίες στην περίοδο της καραντίνας.

Πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια