Θεσσαλονίκη: Αστυνομική επιχείρηση σε Γιαννιτσών και Μοναστηρίου - Τέσσερις συλλήψεις

Θεσσαλονίκη: Αστυνομική επιχείρηση σε Γιαννιτσών και Μοναστηρίου - Τέσσερις συλλήψεις

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στις ευρύτερες περιοχές των οδών Γιαννιτσών και Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη, το πρωί της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης συστηματικά διενεργούνται ειδικές δράσεις σε διάφορες περιοχές της πόλης, για την πρόληψη και καταστολή παραβατικών συμπεριφορών και την κατ’ επέκταση εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό, πρωινές ώρες χθες, Τετάρτη 26 Αυγούστου, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν αστυνομική επιχείρηση στις ευρύτερες περιοχές των οδών Γιαννιτσών και Μοναστηρίου κατά την οποία ελέγχθησαν 51 άτομα και συνελήφθησαν 4 αλλοδαποί για παράνομη παραμονή στην ελληνική επικράτεια.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 16 καταστήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά 13 παραβάσεις σχετικά με την εργατική, υγειονομική και φορολογική νομοθεσία.

Ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

πηγή:thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια