Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου για τα κρούσματα σε οίκο ευγηρίας: «Κακώς δόθηκαν προεκτάσεις κατηγοριών για την περιοχή»

Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου για τα κρούσματα σε οίκο ευγηρίας: «Κακώς δόθηκαν προεκτάσεις κατηγοριών για την περιοχή»

Για τα κρούσματα κορονοϊού που καταγράφηκαν σε οίκο ευγηρίας στον Εύοσμο στη Θεσσαλονίκη μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη το πρωί της Δευτέρας (24/8) ο δήμαρχος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Σημειώνεται πως τα κρούσματα που επιβεβαιώθηκαν στην «Εστία Παπαγεωργίου» έγιναν γνωστά την προηγούμενη Τετάρτη.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός μιλώντας στο Mega τόνισε ότι «15 ηλικιωμένοι που είχαν πυρετό μεταφέρθηκαν σε νοσηλευτικά ιδρύματα. Είχαν ήπια συμπτώματα και δεν παρουσιάζουν επιδείνωση. Επίσης επτά εργαζόμενοι στον οίκο ευγηρίας που εμφάνισαν πυρετό και βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, απομονώθηκαν κατ'οίκον».

«Η Εστία Παπαγεωργίου, είναι ένα ίδρυμα της Μητρόπολης Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως και είναι ένα κόσμημα για την περιοχή μας. Εξυπηρετεί 45 γέροντες και ήταν ένα τυχαίο περιστατικό. Κακώς δόθηκαν προεκτάσεις κατηγοριών για την περιοχή όπου ζούμε» σημείωσε ο δήμαρχος, ασκώντας κριτική σε δηλώσεις της καθηγήτριας επιδημιολογίας κ. Αθηνάς Λινού.

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα του εισαγγελέα για τα κρούσματα στον οίκο ευγηρίας.

Πηγή: newsbeast.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια