Νέα έδρα για το Γραφείο Εργασιακής Συμβουλευτικής του Δήμου Παύλου Μελά

Νέα έδρα για το Γραφείο Εργασιακής Συμβουλευτικής του Δήμου Παύλου Μελά

Που μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής ενημερώνει ότι το Γραφείο Εργασιακής Συμβουλευτικής της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά  μεταφέρθηκε και λειτουργεί στο κτήριο του πρώην Δημαρχείου Πολίχνης, στην οδό Θεόκλητου Καρυπίδη 2 και συγκεκριμένα στο ισόγειο, γραφείο 4.

Το κοινό και οι ενδιαφερόμενοι φορείς μπορούν να απευθύνονται στο νέο τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 302 363 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Ενημέρωση και στήριξη για αναζήτηση εργασίας

Η υπηρεσία στήριξης της απασχόλησης αναπτύσσεται σε δυο βασικούς και αλληλένδετους τομείς:

-συμβουλευτικής και προώθησης της απασχόλησης

-πληροφόρησης για προκηρύξεις ΑΣΕΠ-Φορέων

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες του Δήμου Παύλου Μελά περιλαμβάνουν:

•Υποδοχή- Διερεύνηση.

•Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας (σύνταξη βιογραφικού και συνοδευτικής επιστολής, προετοιμασία για συνέντευξη, δυνατότητες βελτίωσης επαγγελματικών προσόντων).

•Ενημέρωση για τη διαδικασία συμμετοχής σε διαγωνισμούς του Α.Σ.Ε.Π. που αφορούν μόνιμο και εποχικό προσωπικό (κριτήρια, απαραίτητα δικαιολογητικά, μοριοδότηση).

•Πληροφόρηση για κενές θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

•Ενημέρωση για προκηρύξεις Ορισμένου Χρόνου σε Φορείς και Οργανισμούς (κριτήρια, απαραίτητα δικαιολογητικά, ημερομηνίες και τρόπος υποβολής των αιτήσεων).

•Ενημέρωση για προγράμματα απασχόλησης ή σεμινάρια κατάρτισης του ΟΑΕΔ.

•Πληροφόρηση σχετικά με θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού.

•Ενημέρωση για προγράμματα δια βίου μάθησης και εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Δημήτρη Δεμουρτζίδη και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Χαρά Αμανατίδου, στις ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διανύουμε, ΣΚΟΠΟΣ του Γραφείου Εργασιακής Συμβουλευτικής του Δήμου Παύλου Μελά είναι, οι ενδιαφερόμενοι, πέρα από την ενημέρωση για διαθέσιμες θέσεις εργασίας, να ενεργοποιηθούν σε σχέση με την αγορά εργασίας, να θέσουν συγκεκριμένους επαγγελματικούς στόχους, να βελτιώσουν το επαγγελματικό τους προφίλ, να αναδείξουν τον εαυτό τους μέσα από τη σύνταξη βιογραφικού σημειώματος και συνοδευτικής επιστολής, να γνωρίσουν τις διαδικασίες συνέντευξης και τους κανόνες της εργασιακής συμπεριφοράς.

πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια