Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται και σήμερα τα έργα ασφαλτόστρωσης στην Μητροπόλεως

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται και σήμερα τα έργα ασφαλτόστρωσης στην Μητροπόλεως

Συνεχίζονται και σήμερα Κυριακή 23/8 οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Μητροπόλεως στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σήμερα αφορούν το τμήμα της οδού ανάμεσα στις οδούς Αγίας Σοφίας και Παύλου Μελά.

Συνολικά οι εργασίες αφορούν στην αποκατάσταση επικίνδυνων τμημάτων της οδού Μητροπόλεως, συνολικού εμβαδού τουλάχιστον  5.000τ.μ, ενώ θα χρησιμοποιηθεί ειδικό πλέγμα ενίσχυσης του οδοστρώματος με στόχο την αυξημένη αντοχή λόγω της μεγάλης επιβάρυνσης.

Οι σχετικές ρυθμίσεις της κυκλοφορίας θα ισχύσουν με τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας.

Χθες ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας βρέθηκε νωρίς το πρωί στην  Μητροπόλεως για να επιθεωρήσει τις εργασίες.

«Η αυτοψία που γινόταν μέχρι χθες στη Μητροπόλεως ήταν ότι ένας κεντρικότατος δρόμος βρισκόταν σε τραγική κατάσταση. Είχαμε υποσχεθεί να κάνουμε μια ουσιαστική επέμβαση καθώς η τελευταία έγινε τουλάχιστον πριν μια δεκαετία», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Ζέρβας.

«Ξεκινήσαμε σήμερα  το πρωί την ασφαλτόστρωση της οδού Μητροπόλεως με την τοποθέτηση ειδικού πλέγματος για την ενίσχυση του οδοστρώματος, μια πρωτοποριακή μέθοδο που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στη χώρα μας. Οι παρεμβάσεις μας θα συνεχιστούν με ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων και αναπλάσεων σε όλες τις γειτονιές της πόλης» ανέφερε λίγο αργότερα σε ανάρτησή του στα social media. 

Τροποποιήσεις δρομολογίων από ΟΑΣΘ 

Και σήμερα θα ισχύσουν οι τροποποιήσεις των δρομολογίων από τον ΟΑΣΘ για όλες τις γραμμές που παιρνούν από την οδό Μητροπόλεων. 

Ο πλήρης αποκλεισμός της οδού Μητροπόλεως επηρεάζει τη λειτουργία των διερχόμενων λεωφορειακών γραμμών Νο 03K,05,05A,06,12,33,33A, 39 και 39A, των οποίων η διαδρομή θα τροποποιηθεί προσωρινά.

Ο ΟΑΣΘ εφαρμόζει τις παρακάτω τροποποιήσεις:

Γραμμή Νο 3Κ

• Επιστροφή 3Κ: ....Εγνατία - 3ης Σεπτεμβρίου - Μεγάλου Αλεξάνδρου  - ....συνέχεια στην υφιστάμενη διαδρομή.

Γραμμές Νο 12, 39

• Μετάβαση Νο 12 και επιστροφή Νο 39: ....Εγνατία – 3ης Σεπτεμβρίου - Λεωφόρος Στρατού-....συνέχεια στην υφιστάμενη διαδρομή.

Γραμμές Νο 5,6,33

• Επιστροφή Νο5 &Νο6: Τ.Σ. Πλατεία Ελευθερίας- Βενιζέλου - Τσιμισκή-Πολυτεχνείου-26ης Οκτωβρίου-Εγνατία-3ης Σεπτεμβρίου- Μεγάλου Αλεξάνδρου - ....συνέχεια στην υφιστάμενη διαδρομή.

• Επιστροφή Νο 33: Τ.Σ. Πλατεία Ελευθερίας - Βενιζέλου -Τσιμισκή- Πολυτεχνείου-26ης Οκτωβρίου-Εγνατία-3ης Σεπτεμβρίου-  Μεγάλου Αλεξάνδρου  - ....συνέχεια στην υφιστάμενη διαδρομή.

Κατά μήκος των τροποποιημένων διαδρομών θα εξυπηρετούνται όλες οι στάσεις.

πηγή: thessnews.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια