Νέος πρόεδρος στο σωματείο εργαζομένων του ΟΑΣΘ

Νέος πρόεδρος στο σωματείο εργαζομένων του ΟΑΣΘ

Ο Ιωάννης Δήμκας αναλαμβάνει πρόεδρος στον συνδικάτο εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, ύστερα από την αποχώρηση του μέχρι πρότινος επικεφαλής, Δημήτρη Τσερμενίδη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στη σημερινή του συνεδρίαση το διοικητικό συμβούλιο του συνδικάτου εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, έκανε δεκτή την παραίτηση του επί σειρά ετών προέδρου του, Δημήτρη Τσερμενίδη. Ο κ. Τσερμενίδης θα παραμείνει μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συνδικάτου μέχρι τον Οκτώβριο, οπότε και θα αποχωρήσει λόγω συνταξιοδότησης. Αναλυτικά η ανασύνθεση του νέου προεδρείου έχει ως εξής: πρόεδρος, Ιωάννης Δήμκας, Α΄αντιπρόεδρος, Μόσχος Άγγος, Β΄ αντιπρόεδρος, Αλέξιος Γεωργιάδης και γενικός γραμματέας ο Ιωάννης Μουραμπετζής. Ταμίας αναλαμβάνει ο Χρήστος Παυλίδης, οργανωτικός ο Δημήτριος Γκατζούδης, έφορος ο Μιχαήλ- Άγγελος Μασμανίδης και υπεύθυνος τύπου ο Θεόδωρος Μεταξόπουλος. Μέλη ορίστηκαν οι εξής: Δημήτρης Τσερμενίδης, Γεώργιος Δαρλόπουλος, Γεώργιος Ασλάνογλος, Κωνσταντίνος Κουβαλάς, Χριστίνα Σπανού, Δημήτριος Χαριτάκης, Γιώργος Σταφυλλίδης και Δημήτριος Κούτρας.

Πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια