Θεσσαλονίκη: Με ήπια συμπτώματα τα κρούσματα κορωνοϊού από το γηροκομείο - Τι λέει ο Διευθυντής

Θεσσαλονίκη: Με ήπια συμπτώματα τα κρούσματα κορωνοϊού από το γηροκομείο - Τι λέει ο Διευθυντής

Με ήπια συμπτώματα νοσηλεύονται οι 15 ηλικιωμένοι και 7 νοσηλευτές που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, όπως τόνισε ο υπεύθυνος  ιερέας από το γηροκομείο στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης.

Όπως είπε ο ιερέας: "Οι τρόφιμοι του γηροκομείου χωρίζονται σε περιπατητικούς και κατάκοιτους αλλά σχεδόν όλοι, ακόμη και οι περιπατητικοί αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Αυτήν τη στιγμή δοξάζουμε τον Θεό γιατί είναι ήπια τα συμπτώματα όλων όσοι νοσηλεύονται στα δύο νοσοκομεία, 12 στο Παπαγεωργίου, 2 στο Ιπποκράτειο και 1 στο Παπανικολάου. Μία από τις τροφίμους παρουσίασε πυρετό και αμέσως κλήθηκε το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και αμέσως έγινε μοριακός έλεγχος σε όλους τους τροφίμους και το προσωπικό. Δύσκολο να διαγνωστεί από πού ξεκίνησε το πρόβλημα, ψαχνουμε από πού προήλθε. Το προσωπικό το οποίο επέστρεφε από την άδεια σύμφωνα με τα πρωτόκολλα έκανε τον έλεγχο που προβλεπόταν" υπογράμμισε ο ιερέας στις δηλώσεις του.

*φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

Πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια