Σαββίδης για Μπεσίκτας: Ο ΠΑΟΚ θα εκπροσωπεί όλη την Ελλάδα

Σαββίδης για Μπεσίκτας: Ο ΠΑΟΚ θα εκπροσωπεί όλη την Ελλάδα

Ο Ιβάν Σαββίδης από το Ροστόφ όπου βρίσκεται, λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί από τον κορωνοϊό, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μέσω του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση, ενόψει του μεγάλου αγώνα με την Μπεσίκτας,

Αφού ζήτησε από τους παίκτες του ΠΑΟΚ να προσέχουν αυτή την περίοδο (σ.σ. μετά και τα κρούσματα κορονοϊού που υπήρξαν στην ομάδα) ο Ιβάν Σαββίδης αναφέρθηκε στο ματς με την Μπεσίκτας, το οποίο θα γίνει σε μια περίοδο που υπάρχει μεγάλη ένταση στις σχέσεις Ελλάδας Τουρκίας.

“Θέλω να δώσετε μεγάλη προσοχή, τόσο σε ότι αφορά την υγεία σας, όσο και στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας. Μετά τα δύο κρούσματα που είχαμε, πρέπει να προσέξετε πολύ, να αποφεύγετε περιττές μετακινήσεις και να είστε κοντά στις οικογένειές σας”, ανέφερε αρχικά ο κ. Γκαγκάτσης το πρωί της Πέμπτης (13.08.2020) στη Νέα Μεσημβρία.

“Είναι ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη σημασία, για τους στόχους της ομάδας, το οποίο αποκτά μεγαλύτερη σημασία λόγω των γεγονότων των ημερών. Άλλο η πολιτική, άλλο το ποδόσφαιρο, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εκείνη τη μέρα ο ΠΑΟΚ θα εκπροσωπεί όλη την Ελλάδα”, ήταν τα λόγια του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ προς την ομάδα, σχετικά με τον αγώνα κόντρα στη Μπεσίκτας.

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια