Αυτά είναι τα 4 πιθανά νέα μέτρα που θα ανακοινώσει ο Χαρδαλιάς

Αυτά είναι τα 4 πιθανά νέα μέτρα που θα ανακοινώσει ο Χαρδαλιάς

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως σήμερα εντός της ημέρας ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, θα ανακοινώσει νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού, καθώς η αύξηση των κρουσμάτων προκαλεί μεγάλη ανησυχία στους επιστήμονες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Χαρδαλιάς αναμένεται να ανακοινώσει μέτρα τύπου Πόρου για τα νησιά

  • Σπέτσες
  • Ύδρα
  • Πάρος, Αντίπαρος.

Παράλληλα, αναμένεται να αλλάξει το όριο ατόμων που επιτρέπονται σε συγκεντρώσεις, βαφτίσεις, γάμους, πάρτι και συναυλίες με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το νέο πλαφόν θα είναι τα 50 άτομα.

Παράλληλα, υπάρχει έντονη συζήτηση – αναμενόταν να εξειδικευτεί στην τηλεδιάσκεψη – για διεύρυνση του μέτρου για περιορισμό του ωραρίου στα καταστήματα και αυτό πιθανότατα θα αφορά και νέα μέρη (σ.σ. εκτός των 15 περιοχών που ήδη ισχύει). Σύμφωνα με πληροφορίες, επιστήμονες έθεσαν επί τάπητος και την αλλαγή της ώρας του κλεισίματος των καταστημάτων, κάτι που ωστόσο δεν συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες.

Τέλος, σήμερα αναμένεται να ενεργοποιηθεί εκ νέου το 112 στέλνοντας μηνύματα προς τους πολίτες με συστάσεις και οδηγίες για τον αυτοπεριορισμό μας.

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια