Χαλκιδική: Κρούσμα κορωνοϊού στη Νικήτη – «Σκοταδισμός» ΕΟΔΥ

Χαλκιδική: Κρούσμα κορωνοϊού στη Νικήτη – «Σκοταδισμός» ΕΟΔΥ

Λάβρος ο δήμαρχος Σιθωνίας, Κυπαρίσσης Ντέμπλας, κάνει λόγο για «σκοταδισμό του ΕΟΔΥ», μιλώντας στο TyposThes σχετικά με το κρούσμα κορωνοϊού που υπάρχει στην περιοχή.

Ειδικότερα, συναγερμός έχει σημάνει στη Νικήτη μετά από κρούσμα κορωνοϊού σε επιχείρηση με τον δήμαρχο, ωστόσο, να θέτει πολύ σοβαρά ζητήματα σχετικά με τη διαχείρηση της κατάστασης από ΕΟΔΥ και Πολιτική Προστασία.

Ο ίδιος ο δήμος Σιθωνίας επίσημα δεν έχει ενημερωθεί για τίποτα, καταγγέλλει στο TyposThes, ο Κ. Ντέμπλας και όπως αναφέρει «μας έχει αφήσει στο σκοτάδι ο ΕΟΔΥ, παίρνω τηλέφωνο για να με ενημερώσουν και ούτε καν μου βγαίνουν στη γραμμή».

Όπως τονίζει «αν δεν μας πληροφορήσει ο ΕΟΔΥ και η Πολιτική Προστασία πως θα κάνουμε και εμείς τη δουλειά μας, ο ίδιος ο δήμος και η αστυνομία; Εμείς που ξέρουμε την περιοχή πρέπει να λαμβάνουμε άμεσα την ενημέρωση και όχι να βασιζόμαστε σε όσα μαθαίνουμε».

Αξίζει να σημειωθεί πως η οικογένεια του κρούσματος έχει κάνει το τεστ και έχουν βγει έως τώρα αρνητικά τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια