Θεσσαλονίκη: Τα πρώτα πρόστιμα 10.000 ευρώ για το ωράριο σε 2 μαγαζιά – Πού έπεσαν

Θεσσαλονίκη: Τα πρώτα πρόστιμα 10.000 ευρώ για το ωράριο σε 2 μαγαζιά – Πού έπεσαν

Πρόστιμα σε 2 καταστήματα στη Θεσσαλονίκη τα οποία παραβίασαν τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό σε ό,τι έχει να κάνει με το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (μπαρ - εστιατόρια) επιβλήθηκαν από την αστυνομία έπειτα από τους ελέγχους που έγιναν χθες το βράδυ κατά την πρώτη μέρα εφαρμογής των νέων μέτρων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, πρόστιμο €10.000 επιβλήθηκε σε ένα κατάστημα στο κέντρο και άλλο ένα στην Τούμπα, τα οποία βρέθηκαν να είναι ανοιχτά και να λειτουργούν μετά τα μεσάνυχτα που θα έπρεπε να έχουν κλείσει.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν, από τις 11/08 μέχρι 23/08 τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (μπαρ και εστιατόρια) θα μένουν κλειστά από τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 7 το πρωί στις Περιφέρειες Κρήτης, Αν. Μακεδονίας και Θράκης, στις περιφερειακές ενότητες Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Λάρισας, Κέρκυρας και στους δήμους Ρόδου, Ζακύνθου, Σαντορίνης, Μυκόνου, Πάρου, Αντιπάρου, Κω, Βόλου, Κατερίνης. Στους παραβάτες θα μπαίνει σε πρώτη φάση πρόστιμο 10.000 ευρώ και σε περίπτωση δεύτερης παράβασης λουκέτο για 20 ημέρες.

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια