Γιατί κυκλοφόρησαν μόνο… 170 λεωφορεία ΟΑΣΘ

Γιατί κυκλοφόρησαν μόνο… 170 λεωφορεία ΟΑΣΘ

Η πανδημία δεν απειλεί μόνο τους επιβάτες του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, με συγχρωτισμό και συνωστισμό, αλλά και το περιβάλλον της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της χώρας με ρυπογόνα πετρελαιοκίνητα λεωφορεία. Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr λόγω μέτρων κατά της covid19 υπήρξαν καθυστερήσεις στην αποστολή και παραλαβή αναγκαίων οργανικών ενώσεων στα καύσιμα για τη μη εκπομπή ρύπων γεγονός που "τράβηξε χειρόφρενο" σε αρκετά οχήματα του ΟΑΣΘ.

Τις πληροφορίες μας επιβεβαίωσε ο γενικός διευθυντής του οργανισμού Ιωάννης Ρετζεπέρης επισημαίνοντας στο makthes.gr ότι αυτό συνέβη πριν από λίγες ημέρες και «…μόνο για λίγες ώρες, όταν καθυστέρησε η παραλαβή των βαρελιών -λόγω πανδημίας covid19- ειδικού υγρού για το πετρέλαιο (οργανικής ένωσης - ουρία CO NH2 2) για τη μη εκπομπή ρύπων». 


Ο κ. Ρετζεπέρης απαντώντας σε ερώτηση για το σχεδιασμό που ανακοινώθηκε τόσο από το αρμόδιο υπουργείο όσο και από τη σημερινή διοίκηση του οργανισμού τόνισε ότι αυτός προχωρά κανονικά και τον ερχόμενο Σεπτέμβριο η κατάσταση θα είναι πολύ καλύτερη με περισσότερα από 500 οχήματα ΟΑΣΘ στους δρόμους της πόλης...

Πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια