Θεσσαλονίκη - Χαλκιδική: Μπουζούκια και club το... απόγευμα λόγω κορωνοϊού!

Θεσσαλονίκη - Χαλκιδική: Μπουζούκια και club το... απόγευμα λόγω κορωνοϊού!

Σε τροποποιήσεις στο πρόγραμμά τους προχωρούν τα νυχτερινά κέντρα σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική προκειμένου να συνεχίσουν τη λειτουργία τους προσαρμοζόμενα στα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, σύμφωνα με τα οποία από σήμερα τα μεσάνυχτα επιβάλλεται λουκέτο στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος μετά τις 12 τα μεσάνυχτα και μέχρι τις 7 το πρωί. Συγκεκριμένα, μπουζούκια και νυχτερινά club έχουν αρχίσει να ανακοινώνουν αλλαγές στο πρόγραμμα και το ωράριο λειτουργίας τους, ξεκινώντας από το απόγευμα ώστε να μπορούν να κλείσουν τα μεσάνυχτα.

Στη Θεσσαλονίκη χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του νυχτερινού κέντρου «Όραμα», όπου εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο δημοφιλής καλλιτέχνης, Νίκος Βέρτης, το οποίο όπως έγινε γνωστό θα λειτουργεί πλέον από τις 20:00 μέχρι και τα μεσάνυχτα. Μάλιστα, για την αλλαγή έχουν ήδη αρχίσει να ειδοποιούνται όσοι έχουν κάνει κρατήσεις, οι οποίοι καλούνται πλέον να βρίσκονται στο χώρο του κέντρου από τις 19:30, καθώς το πρόγραμμα θα αρχίζει μισή ώρα αργότερα.

Αντίστοιχες κινήσεις κάνουν και νυχτερινά clubs στη Χαλκιδική. Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις των clubs Ahoy και Pearl, τα οποία ανακοίνωσαν ότι στο εξής θα λειτουργούν από τις 19:00 μέχρι και τις 00:00 προκειμένου να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια