Κορονοϊός: Εξετάζεται η ματαίωση της ΔΕΘ

Κορονοϊός: Εξετάζεται η ματαίωση της ΔΕΘ

Στο τραπέζι βρίσκεται η σκέψη για ματαίωση της φετινής ΔΕΘ εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων της Covid-19 στη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, καθώς οι ειδικοί ανησυχούν ιδιαίτερα για το εμπορικό κομμάτι της έκθεσης.

Το συγκεκριμένο ενδεχόμενο συζητήθηκε μετά την τηλεδιάσκεψη που διενεργήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, με τη συμμετοχή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, του εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορονοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα, του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα και του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, με θέμα την έξαρση των κρουσμάτων στην πόλη που έχει φθάσει τα 145 τις τελευταίες τέσσερις μέρες.

Το ζήτημα συζητήθηκε τόσο στην τηλεδιάσκεψη όσο και στην επιτροπή των λοιμοξιωλόγων για τον κορονοϊό, όπου συμμετείχε σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ και ο πρόεδρος της ΔΕΘ, Τάσος Τζήκας.

Μάλιστα στην τηλεδιάσκεψη συζητήθηκαν και άλλα επιπλέον μέτρα, όπως το ωράριο νυχτερινά καταστήματα, όμως αποφάσεις θα παρθούν ανάλογα και με τα επιδημιολογικά δεδομένα του Σαββατοκύριακου.

 Πηγή: insider.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια