Έκτακτη τηλεδιάσκεψη μεταξύ Τζιτζικώστα, Ζέρβα, Χαρδαλιά και Τσιόδρα

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη μεταξύ Τζιτζικώστα, Ζέρβα, Χαρδαλιά και Τσιόδρα

Στο επίκεντρο το ωράριο λειτουργίας των καφέ-μπαρ, ο συνωστισμός στις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης και η διοργάνωση της 85ης ΔΕΘ

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, του εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό Σωτήρη Τσιόδρα, του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Θέμα της τηλεδιάσκεψης δεν ήταν άλλο από την ανησυχητική αύξηση κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική, αλλά και σε άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.
Η ατζέντα της συζήτησης περιελάμβανε το ωράριο λειτουργίας των καφέ-μπαρ, τον συνωστισμό στις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης και τη διοργάνωση της 85ης ΔΕΘ.

Η ανησυχία των αρχών για την έξαρση των κρουσμάτων στην περιοχή είναι έκδηλη, καθώς στο τραπέζι έχει μπει η εφαρμογή περιοριστικών μέτρων σε τοπικό επίπεδο.

πηγή: voria.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια