Θεσσαλονίκη: Ξεκινά η καταγραφή των ζημιών στο Λαγκαδά

Θεσσαλονίκη: Ξεκινά η καταγραφή των ζημιών στο Λαγκαδά

Ξεκινά άμεσα η καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν στο Λαγκαδά από τη χθεσινή νεροποντή και τις πλημμύρες. Σε σχετική ανακοίνωσή του με ανάρτηση στο facebook, ο δήμος Λαγκαδά ενημερώνει τους κατοίκους του δήμου για το τι πρέπει να κάνουν και πού να απευθύνονται για την καταγραφή και αποκατάσταση (όπου είναι εφικτό) των καταστροφών. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Άμεση καταγραφή ζημιών και προβλημάτων από το δήμο Λαγκαδά.

Μετά από εντολή του Δημάρχου Λαγκαδά, Ιωάννη Ταχματζίδη, ξεκινά η άμεση καταγραφή των ζημιών και των προβλημάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία "Θάλεια" σε περιοχές του Δήμου Λαγκαδά.

Για την καταγραφή και αποκατάσταση των ζημιών, όπου είναι εφικτή, αλλά και την  επέμβαση των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου, μπορούν οι πολίτες να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του δήμου Λαγκαδά και στον αριθμό 23943 31029 ή να αναφέρουν το πρόβλημα στο email [email protected] και εναλλακτικά με μήνυμα στο messenger του δήμου.

Οικονομική ενίσχυση €150.000

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών εγκρίνεται έκτακτη οικονομική ενίσχυση από 150.000 ευρώ για το δήμο Λαγκαδά, προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι πρώτες βασικές ανάγκες από τις καταστροφές που προκλήθηκαν από την έντονη βροχόπτωση.

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια