Θεσσαλονίκη: Εφημερεύοντες οδοντίατροι για επείγοντα την περίοδο των διακοπών

Θεσσαλονίκη: Εφημερεύοντες οδοντίατροι για επείγοντα την περίοδο των διακοπών

Το σύστημα εφημεριών ξεκινά από το Σάββατο 8/8 και λήγει την Κυριακή 23/8

Με εφημερεύοντες οδοντιάτρους, οι οποίοι θα βρίσκονται στα ιατρεία τους από τις 8 έως τις 23 Αυγούστου, επιχειρεί ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΟΣΘ) να εξυπηρετήσει τους ασθενείς που δεν μπορούν να απευθυνθούν στους προσωπικούς τους γιατρούς λόγω των θερινών διακοπών.

Όπως δηλώνει ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κωνσταντίνος Κούγιας, «η αδυναμία κάλυψης των επειγόντων οδοντιατρικών περιστατικών κατά τις γιορτές, τις αργίες και κυρίως κατά την περίοδο των θερινών διακοπών, έχει διαπιστωθεί εδώ και χρόνια» γι' αυτό και ο Σύλλογος, με το συγκεκριμένο πρόγραμμα προσπαθεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πολιτών, παρέχοντας την οργανωτική και διοικητική του εμπειρία. Καθίσταται, ωστόσο, σαφές πως «οι ασθενείς μπορούν να απευθύνονται στους εν λόγω οδοντιάτρους εφόσον δεν δύναται να τους εξυπηρετήσει ο προσωπικός τους οδοντίατρος».

Το σύστημα εφημεριών ξεκινά από το Σάββατο 8/8 και λήγει την Κυριακή 23/8, ενώ περιλαμβάνει και τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα της συγκεκριμένης περιόδου. Οι ώρες άμεσης ετοιμότητας στα ιατρεία θα είναι από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και τα ονόματα των εφημερευόντων θα δημοσιευτούν με ευθύνη του Ο.Σ.Θ.

πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια