Θεσσαλονίκη: Σήμερα η έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. δια περιφοράς για ΔΕΘ και λεωφορεία

Θεσσαλονίκη: Σήμερα η έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. δια περιφοράς για ΔΕΘ και λεωφορεία

Σήμερα η συνεδρίαση του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου. Απέχει από τη συνεδρίαση η παράταξη Βούγια. Τι απαντά η διοίκηση Ζέρβα στις αντιδράσεις

Έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού δυμβουλίου Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι, δια περιφοράς.

Τα δύο θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι δύο και συγκεκριμένα, η γνωμοδότηση του δημοτικού συμβουλίου επί ενστάσεων κατά του Πολεοδομικού Σχεδίου του Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης και η έγκριση όρων σύμβασης χρησιδανείου μεταξύ Δήμου Θεσσαλονίκης και ΟΑΣΘ για την εκτέλεση συγκοινωνιακού έργου.

Το γεγονός ότι η συνεδρίαση για τα δύο αυτά ζητήματα δεν θα γίνει δια ζώσης , ούτε με τηλεδιάσκεψη, αλλά μέσω απαντητικών μέιλ, έχει προκαλέσει από χθες την έντονη αντίδραση παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Στην κριτική που δέχεται η δημοτική αρχή απάντησε αργά χθες το βράδυ με ανακοίνωσή της τονίζοντας ότι όποιοι εξακολουθούν να κρύβονται πίσω από υποτιθέμενα διαδικαστικά ζητήματα είναι προφανές ότι προτιμούν την αέναη πολιτικολογία.

πηγή: voria.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια