Θεσσαλονίκη: Ουρές για πληρωμή λογαριασμών παρά τις υψηλές θερμοκρασίες και... χωρίς αποστάσεις

Θεσσαλονίκη: Ουρές για πληρωμή λογαριασμών παρά τις υψηλές θερμοκρασίες και... χωρίς αποστάσεις

Ουρές σχηματίζονται έξω από υποκαταστήματα της ΔΕΗ και της ΕΥΑΘ, με δεκάδες πολίτες να αναμένουν κάτω από υψηλές θερμοκρασίες και χωρίς προστασία για να πληρώσουν λογαριασμούς.

Λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό, είναι περιορισμένος ο αριθμός των ατόμων που μπορούν να εισέλθουν εντός των καταστημάτων για πληρωμή λογαριασμών και διευθέτηση άλλων εκκρεμοτήτων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι περισσότεροι να περιμένουν εξωτερικά και να υπομένουν τον καύσωνα.

dei-oures-kosmos2.jpg
dei-oures-kosmos3.jpg

«Δεν αντέχεται άλλο αυτή η κατάσταση» δήλωσε πολίτης στο makthes.gr, που περίμενε στην ουρά έξω από το κατάστημα της ΔΕΗ επί της οδού 26ης Οκτωβρίου, καθώς οι ουρές στην ΔΕΗ. «Δεν φτάνει που δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις καθημερινές μας υποχρεώσεις, θα πρέπει να ερχόμαστε από τις 8:00 το πρωί και να περιμένουμε σε μια ατέλειωτη ουρά περίπου τρεις ώρες», αναφέρει πολίτης που περίμενε να πληρώσει λογαριασμό της ΕΥΑΘ στην ίδια περιοχή. 

eyath-oures-kosmos.jpg

Το ανησυχητικό είναι πως έξω από τα υποκαταστήματα δεν ελέγχονται οι αποστάσεις και τα μέτρα που πρέπει να τηρούνται. «Η κατάσταση όσο πάει χειροτερεύει με τις αποστάσεις να μην τηρούνται. Ο ένας κάθεται διπλά στον άλλο και οι περισσότεροι είναι χωρίς μάσκα. Δείχνουν μια πλήρη αδιαφορία για την κατάσταση που βιώνουμε» αναφέρει άτομο που περίμενε στην ουρά. 


«Για έναν λογαριασμό ήρθα τρεις φορές και περιμένω για πάνω από τρεις ώρες. Ο εκνευρισμός μας είναι μεγάλος γιατί είναι γελοίο αυτό που ζούμε» διαμαρτύρεται πολίτης έξω από το υποκατάστημα της ΔΕΗ.

Πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια