Αιφνιδιαστικός έλεγχος της Αστυνομίας για χρήση μάσκας στα ΚΤΕΛ Μακεδονία

Αιφνιδιαστικός έλεγχος της Αστυνομίας για χρήση μάσκας στα ΚΤΕΛ Μακεδονία

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Ελληνικής Αστυνομίας για την τήρηση ή μη του νέου μέτρου που προβλέπει υποχρεωτική χρήση μάσκας σε καταστήματα και μέσα μεταφοράς.

Το πρωί της Πέμπτης κλιμάκιο αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. βρέθηκε στον υπεραστικό σταθμό ΚΤΕΛ Μακεδονία για να ελέγξει κατά πόσο οι πολίτες συμμορφώνονται με το μέτρο.

Στην πλειοψηφία τους οι εργαζόμενοι των ΚΤΕΛ, οι εργαζόμενοι των καταστημάτων, καθώς και όσοι επρόκειτο να ταξιδέψουν είχαν καλυμμένη τη μύτη και το στόμα με μάσκα.

Υπενθυμίζεται ότι τα αυξημένα κρούσματα των προηγούμενων ημερών οδήγησαν την κυβέρνηση στην απόφαση να κάνει τη χρήση της μάσκας σχεδόν σε όλους τους κλειστούς χώρους υποχρεωτική.

150 ευρώ το πρόστιμο στους παραβάτες

Όσοι πολίτες εντοπιστούν να μη χρησιμοποιούν προστατευτική μάσκα προσώπου, θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο ύψους 150 ευρώ.

Όπως σημείωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας ενημέρωσης για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού, «η αυστηροποίηση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας δεν γίνεται για τιμωρητικούς λόγους. Γίνεται προληπτικά για το συλλογικό καλό».

ktel.jpg
ktel.jpg
ktel2.jpg
ktel2.jpg
ktel3.jpg
ktel3.jpg

 πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια