Άνοιξαν νέα καταστήματα «Γρηγόρης» στη Θεσσαλονίκη

Άνοιξαν νέα καταστήματα «Γρηγόρης» στη Θεσσαλονίκη

Διευρύνει την παρουσία της με το άνοιγμα νέων καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη η αλυσίδα «Γρηγόρης».  

Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή λειτουργούν 8 καταστήματα Γρηγόρης στη Θεσσαλονίκη, τέσσερα από τα οποία άνοιξαν πρόσφατα, στην Αγγελάκη 35, στη Μεγάλου Αλεξάνδρου 45, στην οδό Μητροπόλεως 18 και εντός του ΟΣΕ στην οδό Μοναστηρίου 28.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, «η επέκταση αυτή οφείλεται στο θερμό καλωσόρισμα που έχουν επιφυλάξει οι καταναλωτές στο Γρηγόρη, οι οποίοι δείχνουν εμφανή προτίμηση στον καφέ, στο φαγητό, αλλά και στο μεράκι του για ό,τι προσφέρει, πάντα με το  ζεστό χαμόγελο των εργαζομένων του.

Mε την ίδια αγάπη, ο Γρηγόρης στηρίζει τους πολίτες που το έχουν ανάγκη, καθώς κάθε μέρα προσφέρει όλες τις αδιάθετες μερίδες τροφίμων σε Κοινωφελή Ιδρύματα, και συγκεκριμένα τη Στέγη Νέων των Παιδικών Χωριών SOS, το Παιδικό Χωριό Φίλυρο, την Ελληνική Οργάνωση Πρόνοιας & Ισότητας ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ και το Χριστιανικό Στέκι Διακονίας της Ελληνικής Ευαγγελικής Εκκλησίας Θεσσαλονίκης».

Σημειώνεται ότι ο Γρηγόρης έχει πάνω από 48 χρόνια παρουσίας στο χώρο της καφεστίασης μετρά περισσότερα  από 350 καταστήματα σε Ελλάδα, Γερμανία, Ρουμανία και Κύπρο, απασχολώντας 2.500 εργαζομένους.

Πηγή: insider.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια