Τα εύσημα Ζέρβα στη Δημοτική Αστυνομία

Τα εύσημα Ζέρβα στη Δημοτική Αστυνομία

Συγχαρητήρια έδωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, στη Δημοτική Αστυνομία, η οποία συνέδραμε τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και την προσαγωγή του 63χρονου που κατηγορείται ότι επιχείρησε να αρπάξει ένα 10χρονο κορίτσι από το κέντρο της πόλης.

«Ο υψηλός επαγγελματισμός και οι επιχειρησιακές δυνατότητες της Δημοτικής Αστυνομίας είναι δεδομένες. Συγχαίρω τους Δημοτικούς μας Αστυνομικούς για τη χθεσινή τους επιτυχία, να αποτρέψουν αρπαγή ανηλίκου. Στόχος μας κανείς δημότης, κάτοικος και επισκέπτης να μη νιώθει ανασφαλής. Αισθάνομαι υπερήφανος ως Δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Συγχαρητήρια ακόμη μία φορά», ανέφερε ο δήμαρχος σε ανάρτησή του στα social media .

Υπενθυμίζεται ότι ο 63χρονος συνταξιούχος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα και παραμένει υπό κράτηση, ενώ εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου.

πηγή: grtimes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια