Σε εξέλιξη έργα αποκατάστασης του οδικού δικτύου στον Λαγκαδά (φωτό)

Σε εξέλιξη έργα αποκατάστασης του οδικού δικτύου στον Λαγκαδά (φωτό)

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αποκατάστασης κατεστραμμένων τμημάτων του οδικού δικτύου που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου Λαγκαδά και βελτίωσης της δημοτικής οδοποιίας με ασφαλτοστρώσεις.

Οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Λαγκαδά έχουν ήδη προχωρήσει και ολοκληρώσει τις απαραίτητες εργασίες και τις ασφαλτοστρώσεις στη Δ.Ε. Κορώνειας, ενώ, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, ακολουθεί η Δημοτική Ενότητα Λαγκαδά. Ανάλογες παρεμβάσεις από τις τεχνικές υπηρεσίες θα γίνουν, στη συνέχεια, σε διάφορα σημεία όλου του δήμου.

Παράλληλα με την αποκατάσταση των φθορών στο οδόστρωμα γίνεται και η διαγράμμιση του δημοτικού οδικού δικτύου, εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Λαγκαδά, με προτεραιότητα τις διαγραμμίσεις διαβάσεων πεζών και έξω από τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Τα συγκεκριμένα έργα, που βελτιώνουν την ασφάλεια των μετακινήσεων και την καθημερινότητα των δημοτών, θα ολοκληρωθούν περί τα τέλη Αυγούστου.

Σε εξέλιξη έργα αποκατάστασης του οδικού δικτύου στον Λαγκαδά (φωτό) , φωτογραφία-1
Σε εξέλιξη έργα αποκατάστασης του οδικού δικτύου στον Λαγκαδά (φωτό) , φωτογραφία-2

πηγή: seleo.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια