Εργασίες συντήρησης για 4 ημέρες σε δρόμους έξω από τη Θεσσαλονίκη

Εργασίες συντήρησης για 4 ημέρες σε δρόμους έξω από τη Θεσσαλονίκη

Από τη Δευτέρα 27 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Εργασίες συντήρησης επί της 30ής Επαρχιακής Οδού Ρύσιο-Ταγαράδες-Βασιλικά θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 27 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας επί της 30ής Επαρχιακής Οδού Ρύσιο-Ταγαράδες-Βασιλικά:

α) επί της δεξιάς οριογραμμής της 30ής Επαρχιακής Οδού Ρύσιο-Ταγαράδες-Βασιλικά στο ύψος της Σουρωτής και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία.

β) επί της δεξιάς οριογραμμής της 30ής επαρχιακής οδού Ρύσιο-Ταγαράδες-Βασιλικά στο ύψος της Αγίας Παρασκευής, στην κατεύθυνση κυκλοφορίας από Σουρωτή προς Αγία Παρασκευή.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν από τη Δευτέρα 27 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.30 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια