Ψάρεψαν μηχανάκια και κάδους από τον Θερμαϊκό Κόλπο

Ψάρεψαν μηχανάκια και κάδους από τον Θερμαϊκό Κόλπο

Πατίνια, μηχανάκια, καροτσάκια, ακόμη και κάδο σκουπιδιών βρήκαν δύτες στον βυθό του Θερμαϊκού Κόλπου. Σήμερα, πραγματοποιήθηκε ακόμη μια επιχείρηση με πρωτοβουλία του δήμου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία  με εταιρεία ενοικιάσεως πατινιών, για την απομάκρυνση αντικειμένων που έχουν καταλήξει στον Θερμαϊκό. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο ύψος των Ομίλων, παρουσία του δημάρχου, Κωνσταντίνου Ζέρβα.

"Πριν από λίγες ημέρες προχωρήσαμε σε δράσεις Καθαρισμού του Σέιχ σου. Σήμερα προχωρήσαμε στον καθαρισμό του Θερμαϊκού. Για για κάποιους δυστυχώς ο Θερμαϊκός έχει τη χρήση σκουπιδότοπου. Πέρα από πατίνια και άλλα επιπλέοντα, στον πυθμένα βρέθηκαν μηχανάκια, καροτσάκια, ποδήλατα.  Καθαρίζουμε και φροντίζουμε τον Θερμαϊκό ώστε να γίνουμε παράδειγμα και να τον προσέχουμε όλοι" σημείωσε στις δηλώσεις του ο κ. Ζέρβας.

Από το πρωί, οι δύτες έχουν ανασύρει από τον βυθό του θερμαϊκού, στη νέα παραλία της πόλης, μηχανάκι και ποδήλατο, ενώ η επιχείρηση θα συνεχιστεί.

Μέχρι σήμερα, στο σύνολο των επιχειρήσεων που έχει πραγματοποιήσει ο δήμος, έχουν ανασυρθεί συνολικά από το νερό 90 ηλεκτρικά πατίνια και άλλα αντικείμενα.

z 4.jpg

z 3.jpg

IMG_20200724_091348.jpg

z 2.jpg

πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια