Ψάχνοντας ελληνικές οικογένειες που φιλοξένησαν σερβόπουλα την περίοδο του πολέμου στη Βοσνία

Ψάχνοντας ελληνικές οικογένειες που φιλοξένησαν σερβόπουλα την περίοδο του πολέμου στη Βοσνία

Για πρώτη φορά και σχεδόν μετά από 30 χρόνια από τη λήξη του πολέμου της Βοσνίας, η Αντιπροσωπεία της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας στην Ελλάδα, με την στήριξη του Υπουργείου Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης και Διεθνούς Συνεργασίας της Σερβικής Δημοκρατίας και με την ευγενική συμμετοχή του κυρίου Γιάννη Σερβετά, καλεί τους αφανείς ήρωες που φιλοξένησαν σερβόπουλα κατά την διάρκεια του πολέμου να επικοινωνήσουν μαζί της για να καταγράψει όλη αυτή την προσπάθεια και βοήθεια που απλόχερα δόθηκε στον σερβικό λαό.

Μοιράσου την ιστορία σου. Βοήθησε την Αντιπροσωπεία της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας στην Ελλάδα να φροντίσει αυτό το γεγονός να μην το ξεχάσει ποτέ κανένας!

Εάν έχεις εσύ ή κάποιος γνωστό σου να αφηγηθεί μια ιστορία φιλοξενίας παιδιών από την εμπόλεμη ζώνη του πολέμου της Βοσνίας κάλεσε στο 2310 251839 ή στείλε mail στο [email protected]

Το βίντεο - κάλεσμα δημιουργήθηκε με την ευγενική συμμετοχή του Γιάννη Σερβετά.

Συντελεστές:

Producer: Αντιπροσωπεία της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας στην Ελλάδα
Production Manager: Nikos Tsaldaris
Director of Photography: Xpose Photography
Scriptwriter: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΟΥΡΛΙΔΗΣ
Art Director: Styllianos Dokouz
Translator: Maja Maki
Ηair stylist: Le SALON
Makeup artist: Θεανώ Τσαμπάζη

Επισκέψου στο Facebook τη σελίδα της Αντιπροσωπείας της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας στην Ελλάδα κάνοντας κλικ https://www.facebook.com/PredstavnistvoRepublikeSrpskeUGrckoj/.

Πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια