Ταλαιπωρία για επιβάτες του ΟΑΣΘ: Επανομή - Θεσσαλονίκη 2,5 ώρες

Ταλαιπωρία για επιβάτες του ΟΑΣΘ: Επανομή - Θεσσαλονίκη 2,5 ώρες

Ιστορίες καθημερινής τρέλας διαδραματίζονται στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ με επιβάτες να φτάνουν στα όρια τους τόσο από τις καθυστερήσεις στα δρομολόγια όσο και με τον συνωστισμό και ειδικά σε μια περίοδο όπου οι αποστάσεις λόγω κορωνοϊού πρέπει να τηρούνται κατά γράμμα.

Την ιστορία που έζησε εχθές περιγράφει στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο φωτορεπόρτερ Άρης Φραντζεσκάκης ο οποίος είχε την ατυχία να κάνει μια διαδρομή που υπό φυσιολογικές συνθήκες διαρκεί 45 λεπτά σε 2,5 ώρες!

Στις 4 παρά ήταν στη στάση για να περιμένει τη γραμμή εξπρές του ΟΑΣΘ από την παραλία της Επανομής μέχρι τον Σιδηροδρομικό Σταθμό, όμως το λεωφορείο δεν ήρθε ποτέ. Τελικά πήρε το δρομολόγιο 69Α του ΚΤΕΛ με προορισμό το ΙΚΕΑ όπου έφτασε περίπου στις 5.00. Εκεί ανέβηκε στο λεωφορείο του ΟΑΣΘ που εκτελεί το δρομολόγιο ΙΚΕΑ – Σ.Σ. με τον κόσμο από την επιβίβαση να είναι αρκετός.

Όπως ο ίδιος περιγράφει ένας ηλικιωμένος κύριος που βρισκόταν στην μπροστινή πλευρά κοντά στον οδηγό άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα για τον συνωστισμό και παράλληλα να λογομαχεί με συνεπιβάτες του. Όταν το λεωφορείο έφτασε στο Φοίνικα ο οδηγός σταμάτησε το όχημα, ήρθε η αστυνομία και υπάλληλοι σεκιούριτι του Οργανισμού για να ελέγξουν τι συμβαίνει. Ο κόσμος κατέβηκε αγανακτισμένος με αρκετούς να ψάχνουν άλλους τρόπους να φτάσουν στον προορισμό τους. Μετά από τον έλεγχο των αρχών που διαπίστωσαν ότι όποιοι επιβάτες είχαν απομείνει στο όχημα φορούσαν μάσκες το δρομολόγιο συνεχίστηκε προς το κέντρο.

Ο Άρης κατέβηκε στο Δημαρχείο στις 6.30 ολοκληρώνοντας την περιπέτεια του, μια από τις πολλές που βιώνει καθημερινά ο πολίτης που μετακινείται με τις αστικές συγκοινωνίες.

πηγή: thessnews.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια